Liefdevolle begeleiding bij afscheid en uitvaart 015-2853183 info@lunaliefdevolafscheid.nl

Uitvaartbegeleiding in Delft en omgeving

Liefdevolle begeleiding bij begrafenis en crematie

Met mijn uitvaartonderneming Luna Liefdevol afscheid wil ik samen met jou een sfeervolle uitvaart vorm geven. Bijzonder, eigentijds, persoonlijk en dichtbij.

En bovenal vol van liefde.

Bijzondere uitvaartlocaties in en om Delft

Een uitvaart kan plaatsvinden in een kerk of een aula van een crematorium of begraafplaats. Maar ook een restaurant dat zich daarvoor leent of een andere mooie ruimte is toegestaan! Begraven in de natuur, een ceremonie op het strand. Waar je voor kiest is een persoonlijke keuze.

Bij een uitvaart zijn meestal drie locaties van belang:

– de herdenkingsbijeenkomst,

– het samen zijn (dus het condoleren) en

– de plek van begraven of cremeren.

Dit kan/mag allemaal op één en dezelfde locatie, maar hoeft niet.
Ik heb enkele mogelijkheden in de omgeving van Delft hieronder op een rij gezet. Ter inspiratie, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is.

Gemeentelijke begraafplaats JAFFA

Een mooie, oude begraafplaats, vlak bij de TU Delft. De oude directiewoning is beschikbaar als opbaarruimte en een locatie voor een kleinschalig afscheid.

Over Luna Liefdevol afscheid

Mijn begrafenisonderneming is onafhankelijk en kleinschalig. Ik ben Helma Luiten en ik heb een persoonlijke manier van werken. Ik heb tijd en aandacht voor je en luister naar jouw verhaal en je persoonlijke wensen. Je kan er op rekenen dat ik scherp heb wat er moet gebeuren en ik je ideeën en mogelijkheden geef om precies de uitvaart vorm te geven die jij voor ogen hebt.

Meer over mijn werkwijze lees je hier.